Home / Bespaartips / Internet / Waar goud kopen – goudstaven en gouden munten kopen kan veilig online!

Waar goud kopen – goudstaven en gouden munten kopen kan veilig online!

goud kopenSommige mensen komen bij mij en vragen: waar kan je goud kopen online en is dit wel veilig? Wel, vandaag neem ik een speciale site onder de loep, het is de referentie wat het kopen van goud betreft, toch in België en Nederland: Golddirect. Je kan dus wel degelijk goud kopen via het internet, je hoeft helemaal niet naar Antwerpen om goud te kopen! Bij GoldDirect.com kan je goud en zilver kopen én verkopen. Je kan gouden staven kopen maar je kan ook unieke gouden munten kopen van verschillende landen. De betaling en verzending is zeer veilig. Er wordt een extra prijs gevraagd voor de verzending maar dit is zeer normaal want zo ben je zeker dat er niets zal mislopen.

Goudstaven kopen is een zeer slimme belegging. Je vermogen is verzekerd en de waarde ervan is enkel afhankelijk van de aarde, niet van andere personen, de regering of de economie. Je hoeft dus geen sterke stijgingen of dalingen verwachten. Bij aankoop van goud heb je geen plichten, je moet niet extra betalen. Bij financiële instellingen of overheden heb je dit wel, je hebt altijd wel bepaalde plichten. Goud is dus ook een zeer goede verzekering tegen economische en financiële problemen. Je hebt geen zorgen over prijzen die stijgen of dalen, of toch niet zeer sterk.

Bij GoldDirect heb je de garantie dat je goudstaven veilig zullen toekomen. Je krijgt een code zodat je je bestelling kan volgen, zo weet je wanneer het zal toekomen, of het al verzonden is en of alles in orde is. Je pakket is volledig verzekerd en je handtekening is verplicht wanneer het pakje in ontvangst wordt genomen. Zo ben je zeker dat het goud in een goede staat toekomt en niet bij de verkeerde persoon terecht komt. GoldDirect heeft ook lage prijzen voor wat ze verkopen. Dit komt door hun jarenlange ervaring. Ze kunnen het goud direct inkopen, zodat ze geen tussenpersonen moeten betalen.

Je kan het goud online bestellen, maar als je producten wilt kopen met een waarde van meer dan 25.000 euro, kan je het beste telefonisch bestellen, nogmaals voor de veiligheid. Bij een waarde van meer dan 10.000 euro moet je ook een kopie van je identiteitskaart opsturen. Dat is om voor een nog betere beveiliging te zorgen. Je moet ook een profiel aanmaken op de site, met een paar gegevens van jezelf. Betalen kan je gewoon met visa, mastercard, maestro, en ook via internetbankieren. Je ziet het, bij GoldDirect ben je zeker van een veilige en discrete behandeling.

Meer weten? Zelf uitproberen? Neem dan vrijblijvend een kijkje op www.golddirect.com!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top