Home / Bespaartips / Kledij en Accessoires / T-shirt met QR code bedrukken

T-shirt met QR code bedrukken

Hier kan u uw QR code op tshirt laten bedrukkenDe QR code zal ongetwijfeld een megatrend worden. En als je het mij vraagt, ik denk zelfs een blijver. De QR code kan je eigenlijk aanzien als een 2D barcode. Het is een gekke vorm bestaande uit zwarte blokjes. Via je smartphone (iPhone, Blackberry) kan je, indien je over een dergelijk programma beschikt, de QR code inscannen. Dit gebeurt op basis van een foto die je maakt met je ingebouwde camera. Vervolgens gebeurt er iets. Zo kan je instellen dat, indien men de QR code  scant, een filmpje gaat afspelen op je smartphone. Of dat je automatisch de Facebook fanpagina van een bepaald bedrijf leuk vindt. De mogelijkheden zijn legio!

De QR code duikt steeds vaker op in reclame en zelfs in vacatures. Elk bedrijf dat meegaat met de moderne technologie, zal vroeg of laat wel op de kar van de QR codes springen. Dat kan tegenwoordig ook op originele manieren, bijvoorbeeld door een T-Shirt met een QR code te laten bedrukken.

Bij Yguana hebben ze het alvast begrepen. Nieuw in hun gamma is de T-shirt met QR code. Je kan die 2D QR code er professioneel op je T-shirt laten bedrukken. Jij kiest hoe groot de QR code moet zijn, waar hij precies moet staan en welk model van t-shirt je gewenst had.

Meer info: Yguana.eu

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top