Home / Bespaartips / Kledij en Accessoires / Sexy schoenen voor op de werkvloer: ziekenhuis etc.

Sexy schoenen voor op de werkvloer: ziekenhuis etc.

sexy schoenen ziekenhuis Vergeet die schreeuwlelijke Crocs: hier zijn de Wock Shoes! In welke omstandigheden u ook werkt, dankzij de Wock Shoes wordt werken een heus plezier. Deze unieke schoenen zijn namelijk voorzien van ventilerende luchtgaatjes boven en onder de binnenzool. Comfortabel, luchtig én professioneel. Ideale schoenen dus voor verpleegsters in het ziekenhuis, huis- en onthaalmoeders, dokters, schoonmakers, …

De Wock Shoes zijn beschikbaar in tal van verschillende kleuren. Als je het mij vraagt, mogen vooral de witte en doorzichtige exemplaren er zijn. Ze ogen jong, fris en toch ook sensueel. “Wock, de hemel voor uw voeten” zou wel eens een erg passende slogan kunnen zijn. Via de site kunt u vrijblijvend een demonstratie vragen. Hun vertegenwoordiger komt graag bij u langs met een demo-set, waarin alle maten en kleuren zitten.

Waarom Wock shoes? Wel, ze zijn origineel en geven ook uw bedrijf een moderne uitstraling. De Wock bestaat ook in een speciale veiligheidseditie, met veiligheidstip. Perfect geschikt voor in de keuken, technische dienst, ziekenhuizen, gezien deze exemplaren volledig beantwoorden aan de strengste veiligheidsnormen.

Nood aan meer informatie? Dan kunt u contact opnemen via hun website: Wockshoes.be. U kunt er eveneens uw schoenen bestellen. Vanaf elf exemplaren geniet u van een extra korting.

Dress up!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top