Home / Bespaartips / Kledij en Accessoires / Mijn favoriete zomeroutfit bij Only for Men

Mijn favoriete zomeroutfit bij Only for Men

Yes, de koude winterdagen liggen eindelijk achter ons en het wordt elke dag opnieuw een stukje warmer. Hopelijk blijft het zo evolueren tot de zomermaanden en krijgen we zoals enkele jaren terug opnieuw een super mooie zomer met enkele zeer warme dagen. Op die manier voel je pas echt dat het zomer is vind ik! Maar weet je wat ik ook zo leuk vind aan de zomer? De kleding. Je hoeft geen dikke winterjassen of wintertruien meer te dragen, maar wel een t-shirt en een short. Veel lichter en veel aangenamer om te dragen toch?

Heel wat leuke webshops

Met de overgang van de winter/lente naar de zomer ben ik trouwens op zoek gegaan naar enkele nieuwe kledingstukken om mijn zomerkleding wat nieuw leven in te blazen. Want ik moet eerlijk zijn, tijdens de wintermaanden koop ik eigenlijk weinig tot geen kleding die je kunt dragen tijdens de zomermaanden. Maar ik hou er wel van om zo wat rond te kijken naar de leuke webshops waar ik dan tijdens de zomermaanden eventueel m’n slag zou kunnen slaan.

Een webshop die bij mij de voorbije weken meteen opviel was de webshop van Only for Men. In de webshop van Only for Men vind je, zoals de naam het eigenlijk al een beetje aangeeft, kleding, schoenen en accessoires voor mannen. En er is ook een outlet pagina waar je heel wat kledingstukken aan een sterk verminderde prijs kan kopen; zeer interessant dus!

Ik heb er trouwens al mijn favoriete zomeroutfit samengesteld en besteld:

Denim t-shirt van Superdry

Als t-shirt koos ik voor een denim t-shirt van Superdry. Ik moet toegeven dat ik een zwak heb voor denim, en zeker al voor kledingstukken in denim. Dit t-shirt van Superdry voldeed echt volledig aan alle eisen die ik heb voor een t-shirt. Doordat het een t-shirt is en dus geen hemd of trui mag het wel iets losser zijn vind ik. Daarom vind ik de accenten op dit t-shirt zeer leuk gedaan, en dit voor slechts €34,95. In het winkelmandje dus!

Donkerblauwe short van Dstrezzed

Bij een leuk t-shirt hoort er uiteraard ook een leuke short. Deze donkerblauwe short van het merk Dstrezzed past door de kleur perfect bij het t-shirt. De ruitjes op de broek zorgen dan weer voor een leuk maar niet te opvallend accent, een leuk detail. Voor slechts €59,95 leg je deze short al in je winkelmandje!

short

Trendy sneakers van TOMS

Om mijn leuke zomeroutfit helemaal compleet te maken heb ik uiteraard nog schoenen nodig. Veel mensen kiezen er tijdens de warme zomermaanden voor om sandalen te dragen, maar persoonlijk heb ik het niet echt voor sandalen. Wat ik wel verkies is een lichte schoen tijdens de zomermaanden, liefst eentje waar m’n voeten niet snel in gaan zweten. Deze sneakers van het merk TOMS zijn echt helemaal mijn ding. Vooral de mooie witte zool van de schoenen vind ik zeer sportief en de schoen past ook gewoon helemaal bij de rest van mijn outfit. En als meevaller is er ook nog de prijs van dit paar schoenen: slechts 60 euro. Schoenen: check!

Schoenen

 

Over Bart Verbrugghe

Alleenstaand. Modebewust. Job: verkoper in kledingwinkel. Hobby's: voetbal, vrienden.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top