Home / Bespaartips / Internet / Mijn 5 favoriete webshops van het moment

Mijn 5 favoriete webshops van het moment

Zoals veel Belgen shop ik regelmatig wel eens online. Vaak koop ik zaken zoals eten, meubels, multimedia of kleding online. Waarom? Simpel! Ten eerste heb je online veel meer keuze dan wanneer je gewoon naar de winkel gaat. Ten tweede kun je vaak profiteren van kortingen of promoties terwijl je in winkels steevast moet wachten tot de soldenperiode aangebroken is om er een korting op je aankopen te krijgen. En als laatste speelt uiteraard het gemak van online shoppen mee. Wanneer je iets aankoopt online hoef je hiervoor je luie zetel niet uit te komen. Je kan gewoon van achter je computer kiezen uit een enorm aanbod aan artikelen en je bestelling plaatsen. Simpel dus!

Dit zijn mijn favoriete webshops:

Momenteel heb ik echt een lijstje van verschillende webshops die ik bijna dagelijks raadpleeg om te kijken welke nieuwigheden er binnen zijn en van welke promoties of acties je kunt profiteren. De webshop die met stip op nummer één staat is de webshop van Groupon. Daar vind je heel wat aanbiedingen die vaak maar één dag of een beperkte periode geldig zijn. Elke dag opnieuw verschijnen er nieuwe aanbiedingen en dus is het belangrijk dat je elke dag vlug eens de website checkt en kijkt of er nieuwe aanbiedingen zijn.

Bol.com

Een tweede webshop die ik regelmatig bezoek is de webshop van Bol.com. Een van de grootste en meest bezochte webshops van het moment denk ik! Je vindt er werkelijk alles, maar dan ook alles. Bovendien is de leveringstijd van Bol.com ook uniek. Wanneer je een bestelling plaatst, wordt je bestelling de volgende dag al geleverd.

3Suisses

Een derde webshop die op mijn lijstje staat is de webshop van 3suisses.be. Wanneer ik op zoek ben naar nieuwe kleding is 3Suisses de eerste webshop die ik raadpleeg. Vooral de vele kortingen en acties bij 3Suisses spreken mij aan. Bijna elke dag opnieuw kun je er profiteren van straffe acties en promoties.

Coolblue

De voorlaatste webshop is de webshop van Coolblue. Deze webshop is eigenlijk onderverdeeld in verschillende kleinere webshops waar je enkel de zaken vindt die je zoekt. Bijvoorbeeld een smartwatch zal je vinden in Smartwatchshop.com. Coolblue levert ook op zaterdag en zondag!

iBood

iBood is de laatste op mijn lijstje van webshops die je zeker dagelijks moet checken. Hier vind je elke dag opnieuw een aanbiedingen die slechts 1 dag geldig is. Dit kan bijvoorbeeld een televisietoestel zijn waarop je 50% korting krijgt. Maar let wel op: alle aanbiedingen zijn slechts 1 dag geldig…

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top