Home / Bespaartips / Internet / Goedkope hosting in België

Goedkope hosting in België

One.com, vroeger de goedkoopste hosting provider in België

Vroeger was ik een heel grote fan van One.com, hier lees je mijn ervaring met deze Deense hostingprovider Ook deze website hier is bij hen geregistreerd. De redenen waarom ik een drietal jaar terug voor hen koos, waren heel simpel: goedkoop, goedkoop en nog eens goedkoop. Nergens anders vond ik een degelijke hostingprovider die me hetzelfde kon aanbieden als wat ze bij One.com kunnen aanbieden: 3 GB opslagruimte, onbeperkt dataverkeer, gratis .be naam voor het eerste jaar (deze actie werd in 2011 stopgezet, nu moet je betalen) en online support voor slechts 1,25 EUR per maand. Bij de registratie kwamen de eerste addertjes naar boven: je moest nog 8 EUR setupkosten betalen en de prijzen bleken exclusief BTW…

Ondertussen, drie jaar later, ben ik nog steeds klant bij One.com, maar mijn meest recente sites laden zo traag, wat natuurlijk niet goed is voor hun plaats binnen de zoekmachineresultaten. Ook staat de server van sites gehost bij One.com in Denemarken. Ik ben dus maar op zoek gegaan naar een beter alternatief, een goede Belgische hostingprovider die een even goede service kan aanbieden en waar geen addertjes onder het gras zitten. Vandaag heb ik die gevonden, en sta me toe deze te delen.

Goedkope hosting in België: de oplossing

how2 goedkope hostingEr zijn vele hostingproviders hier in België die beweren goedkoop te zijn. Maar ook zij passen vaak geniepige praktijken toe. De hosting is effectief goedkoop, maar als je een domeinnaam bij hen wenst te kopen, dan moet je daar extreem hoge prijzen voor betalen. En weet dat je je domeinnaam ook ieder jaar moet betalen. Bij velen zijn prijzen ook exclusief BTW, krijg je belachelijk weinig opslagruimte of beschik je niet over een database waardoor je geen gratis CMS pakketten (zoals WordPress, Joomla etc.) kan installeren. Wel, dit is verleden tijd! Ik heb eindelijk een goede, betrouwbare goedkope hosting provider gevonden! Maak kennis met How2 Solutions.be!

How2: goedkoop én betrouwbaar

How2 Solutions is een van de recentere hostingproviders, maar je kan ze vergelijken met Colruyt. Geen blits design, geen professioneel logo, maar wel uitstekende producten van A-merken tegen een budgetvriendelijke prijs. Hier kan je hun hosting pakketten vergelijken met de Belgische concurrenten (aanrader).

Wat bieden ze allemaal? Hou u vast: 3 GB opslagruimte, 25 GB verkeer, FTP toegang, mySQL database, domein inbegrepen!!!, géén activatiekosten,PHP, 100 emailaccounts en dat voor de ongelofelijke prijs van maar 24,99 EUR per maand inclusief BTW! Yep, dat is alles!

Waarom betrouwbaar? Wel, ze hebben een uitstekende 7/7 support, maken dagelijks backups en hun servers staan in Nederland (in tegenstelling tot het Amerikaanse Texas bij Budgethost/Turtlehost of Brazilië bij Hostmach).

Als je anno 2011 een goedkopere hostingprovider vindt, aarzel dan niet om hier een reactie na te laten. Ik ben gewoon zeker dat er geen betere hostingprovider is. Ben je op zoek naar goedkope hosting in België, dan moet je echt een kijkje nemen bij How2Solutions.be.

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top