Home / Bespaartips / Dating / Gedaan met single zijn! Al eens een online datingsite geprobeerd?

Gedaan met single zijn! Al eens een online datingsite geprobeerd?

We zitten weer in de donkerste tijd van het jaar. Je komt thuis van je werk, buiten is het donker, snel wat eten, tv kijken en erna in bed. Je bent alleen, maar hebt het gevoel dat je iets mist. Je vrienden brengen tijd door met hun gezin of familie, dus uitgaan zit er niet meer in. Of je hebt gewoon geen zin meer om die cafés af te lopen, in de hoop een partner te vinden. Wel, er zijn tal van oplossingen die nauwelijks inspanningen vergen!

Daten via het internet

Daten via het internet is al lang geen taboe meer, het is een heuse business geworden. Alleen begrijp ik niet goed waarom nog maar weinig mensen ervoor durven uitkomen. Ik kan zelf tal van mensen die samen zijn gebracht via het internet. Een vriend van me is nogal verlegen in groep. Tijdens het uitgaan durfte hij nooit op een meisje af te stappen en haar nummer te vragen. Maar in groep en tussen zijn vrienden is hij echt een aangename, sociale kerel. Wel, hij is het ideale profiel dat op een online datingsite gemakkelijk een partner vindt. Je schrijft je in, de eerste contacten leg je via het internet en je bent meteen vertrokken!

Internet om de contacten te leggen, de rest gebeurt offline!

Internet is er juist om die eerste, moeilijke stap te zetten. Contact leggen met iemand die geïnteresseerd is in je. En vervolgens neem jij het heft in handen, bijvoorbeeld door gezellig een cocktail te gaan drinken. Indien je dat nog nooit hebt gedaan, dan kan ik je in elk geval een lekkere Mojito aanraden, dat zijn echt supercocktails. Of misschien nog beter voor een eerste date: een avondje Kinepolis. Met z’n twee een film en in de pauze, voor en na de film wat babbelen. Ideaal en net lang genoeg om te weten te komen of je date je ligt en of het voor herhaling vatbaar is.

Keuze genoeg

Waag gewoon je kans, dat is mijn advies naar alle singles. Parship, BE2, Meetic, er zijn echt genoeg websites waar je je gratis en vrijblijvend kan inschrijven. Bekijk hier een overzicht van online dating sites. En nu is het aan jou, gewoon doen!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top