Home / Bespaartips / Kledij en Accessoires / Dit is mijn favoriete outfit voor deze zomer!

Dit is mijn favoriete outfit voor deze zomer!

Yes, de zomer is in het land! Voor velen betekent dit dat de kleerkast dringend toe is aan een stevige reorganisatie. Maar, wie reorganiseert in zijn kleerkast moet uiteraard ook op zoek naar nieuwe artikelen voor deze zomer. Wie hippe en modieuze kledij in zijn kleerkast wil, moet zeker eens Zalando checken. Zelf koop ik regelmatig artikelen op Zalando, en nog nooit ben ik teleurgesteld geweest. Nergens anders vind je zo’n groot aanbod van trendy, hedendaagse kledij waarmee je er deze zomer piekfijn in orde uit ziet! Hieronder heb ik zelf alvast een leuke, coole outfit samengesteld waarmee je ongetwijfeld in de smaak zal vallen.

Het t-shirt dat ik gekozen heb is een licht grijs t-shirt met een zwart borstzakje. Dit zorgt voor wat contrast met de andere kledingstukken die ik gekozen heb. Ook zijn t-shirts met een gekleurd borstzakje zeker kledingstukken die we deze zomer vaak in het straatbeeld zullen terugzien. Voor slechts €39,95 heb je al een dergelijk t-shirt bij Zalando!

3

Zelf ben ik eigenlijk geen grote fan van shorts. Maar het zalige gevoel van het dragen van een short tijdens warm zomerweer heeft mij er toch van overtuigd om zelf enkele shorts aan te schaffen. Ik vind het vooral ook belangrijk dat de short goed zit en dat je je er dus comfortabel in voelt. Uiteraard moet hij ook passen bij de andere kledingstukken die je die dag aan hebt. Daarom heb ik hier gekozen voor een donkergroene jeansshort. Deze past perfect bij alle andere kledingstukken!

Knipsel2

Last but not least, de schoenen. Een zeer belangrijk onderdeel vind ik persoonlijk. Zelf kijk ik altijd eerst naar de schoenen van een persoon alvorens ik de rest van de kleding check. Aan de hand van de schoenen kun je al snel merken wat voor smaak die persoon heeft. Wie een beetje op de hoogte is van de laatste modetrends weet dat sneakers hot zijn. Sneakers van het populaire Engelse merk New Balance zijn zeker ‘in’. Je hebt ze in alle maten en kleuren, maar ook in alle prijscategorieën. Het model dat ik koos is het model M368, een stevige sneaker waar je voet goed ingesloten zit en waar je die leuke ‘cool’ look mee zal krijgen. Het leuke aan dit paar schoenen is dat je er een korting van 33% op krijgt!

Knipsel

Zo zie je dat je bij Zalando al voor relatief weinig geld een prachtige outfit voor deze zomer kan samenstellen! Wil je nog extra waar voor je geld? Check dan zeker deze kortingscodes (€10 / 10%) die je kan gebruiken in de webshop. Op TagCity verzamelen ze ze allemaal!

Over Bart Verbrugghe

Alleenstaand. Modebewust. Job: verkoper in kledingwinkel. Hobby's: voetbal, vrienden.

2 reacties

  1. Die sneakers vind ik minder, maar die t-shirt en bermuda zijn een mooie combinatie

  2. Leuk setje, ik zal dit eens doorsturen naar mijn vriend :oxox

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top