Home / Bespaartips / Kledij en Accessoires / De jeans: tijdloze mode voor mannen!

De jeans: tijdloze mode voor mannen!

Jeans: tijdloze mode!

Vroeger, toen jeans nog niet zo populair was als tegenwoordig, had je slechts 1 model wat betreft de jeansbroeken. Doorheen de jaren is het aantal verschillende modellen sterk toegenomen en vindt iedereen wel het model dat hem of haar het beste past. Wellicht stond je er nog niet bij stil, maar tegenwoordig heb je met gemak meer dan 5 verschillende soorten jeans.

Wij namen voor jullie een kijkje op c-and-a.com en destilleerden hieruit onze 5 favoriete jeansmodellen voor de man. Wedden dat je ze nog niet allemaal kende?

therelaxedThe relaxed

De naam van deze broek verklapt eigenlijk al een beetje de eigenschappen er van. Deze broek is bedoeld voor mannen die houden van een jeansbroek die losse en ontspannen jeansbroek waarbij draagcomfort primordiaal is. Deze broek zit dan ook zeer aangenaam en maakt bovendien ook een ontspannen indruk.

thejoggerThe jogger

Deze broek moet je dragen op de heup. Dit zorgt ervoor dat je een casual look creëert waarbij je sneakers onder je jeansbroek kunt dragen. Wanneer je voor een jogger kiest, ben je zeker dat je steeds genoeg beenruimte zal hebben.

theskinnyThe skinny

De laatste jaren is de skinny broek terug populair geworden. Vooral bij jongere mensen is dit een vaak gedragen model dat gecombineerd wordt met coole sneakers en losse t-shirts. De skinny jeans is vergelijkbaar met de slim fit. De skinny jeans zorgt ervoor dat je een slank silhouet creëert.

thesregularThe regular

Dit model past eigenlijk bij iedereen. Ongeacht je leeftijd, model of stijl. Deze broek kun je zowel dragen op je werk of tijdens je vrije tijd. Door het heerlijke draagcomfort zit de broek zeer makkelijk. Bovendien is deze broek ook makkelijk te combineren met andere kledingstukken, bijvoorbeeld schoenen of t-shirts.

theslimThe slim

Belangrijk om te weten bij dit model is dat een slim vooral je model accentueert. Ze zitten bovendien strak en worden dus vaak gedragen als alternatief voor de skinny jeans. Ook deze broek kun je elke dag dragen en past bij ongeveer alle kledingstukken.

thestraightThe straight

Het model straight is een broek die je elke dag kunt dragen en vooral wanneer je niet weet wat te dragen is dit model de ideale oplossing. De rechte pijpen zorgen ervoor dat je er zowel geklede schoenen, sneakers als laarzen kunt onder dragen.

En, welke verkiezen jullie?

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top