Home / Bespaartips / Dating / Dating, en anoniem?

Dating, en anoniem?

Misschien hebt u het ook wel meegemaakt. U bent aan het rondsurfen op een datingsite en kijkt alle profielen. Plots ziet u daar iemand die u kent. U bent natuurlijk beschaamd en u gaat vlug naar een andere datingsite, want u wenst niet dat deze persoon u ziet op het internet. Jammer, zo denk ik dan. Het is helemaal geen schande dat u via het internet op zoek gaat naar een partner!

Dating, kan het ook anoniem?

Wel, er zijn wel anonieme sites, maar die zijn vaak minder betrouwbaar. Het klinkt wel mooi dat u anoniem blijft, maar ergens is het toch wel vreemd. U chat en mailt op dergelijke sites dan met personen wiens identiteit verborgen is. Hij kent u niet, u kent hem niet. Misschien is hij/zij wel iemand anders dan u denkt? Het is juist om die reden dat de meeste datingsites een lange inschrijvingsprocedure hebben. Wilt u die toch vermijden, neem dan een kijkje op onze pagina: gratis dating zonder inschrijving.

Toch maar niet anoniem?

Wel, speelt u liever safe, dan zijn er tal van andere dating sites. Deze zijn uiteraard wel met een inschrijvingsprocedure. Onze favoriete partners vind u op deze subpagina: date site be.

Wat u ook kiest, wij hopen dat u de partner van uw leven vindt! Alvast veel succes in uw zoektocht!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top