Home / Bespaartips / Website in de kijker: Touring Glass

Website in de kijker: Touring Glass

Misschien weten jullie het nog niet, maar zelf ben ik al tien jaar klant bij Touring voor wat mijn autoverzekering betreft. Ik koos destijds voor Touring omdat ze mij de beste prijs/kwaliteitsverzekering konden aanbieden. Hun autoverzekering sloot ik volledig online af, en dat scheelde een pak in vergelijking met de concurrenten. Of ik Touring fan ben? Jazeker! Sta me daarom toe om hun andere dienst, Touring Glass even in de kijker te zetten op Voordeligst.be

Zelf ben ik al meer dan 10 jaar tevreden klant bij Touring

Zelf ben ik al meer dan 10 jaar tevreden klant bij Touring

Wat is Touring Glass?

Touring Glass is een dienst van Touring. Heb je glasbreuk, dan volstaat het om hun website www.touringglass.be te bezoeken en meteen een afspraak te maken. Of je kan ook gewoon rechtstreeks bellen naar 0800 / 95  555 en dan helpt een medewerker van Touring Glass je telefonisch verder. Vervolgens zal voor jou een afspraak worden geregeld in een van hun reparatiecentra. Er zijn er 12 over gans België, dus altijd wel een bij jou in de buurt. Maar het kan nog beter: ze hebben ook een mobiel team ter beschikking, dat graag bij jou ter plaatse komt om je autoruit of glasbreuk te herstellen.

Er is altijd wel een herstelpunt bij jou in de buurt. En anders kan je nog rekenen op hun mobiele team!

Er is altijd wel een herstelpunt bij jou in de buurt. En anders kan je nog rekenen op hun mobiele team!

Welke werkzaamheden voeren ze uit?

Heel eenvoudig, je kan op de mannen van Touring Glass rekenen voor het vervangen én herstellen van je autoruiten. In eerste instantie proberen ze de ruit gewoon te herstellen. Als de inslag immers kleiner is dan een muntstuk van €2, dan is het kinderspel. En dit is bovendien tot 5 maal goedkoper dan de vervanging van je ruit. Is de schade erger, dan kan je ook tegen de beste prijs je autoruit bij hen laten vervangen.

Omdat ze over de modernste apparatuur beschikken, is het herstellen en vervangen van je ruiten kinderspel voor hen.

Omdat ze over de modernste apparatuur beschikken, is het herstellen en vervangen van je ruiten kinderspel voor hen.

Bijna altijd voordeliger. Of gratis.

Touring is gekend voor zijn gunstige prijzen, daar kan ik van meespreken, aangezien ik al 10 jaar klant bij hen ben. Kies je bij Touring Glass voor de herstelling of reparatie van je autoruit, dan kan je ook hier op de beste prijs rekenen. En het kan nog beter: ben je verzekerd tegen glasbreuk, dan zijn de werken volledig gratis.

Meer informatie kan je raadplegen op http://www.touringglass.be/nl/

Hoofdzetel
Wetstraat 44
1040 Brussel
België

touringlogo

Over Pieter-Jan

Ik hou van auto's, reizen, sport en alles wat met internet en online media te maken heeft. Tevens beheer ik het kortingscode gedeelte van deze website.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top