Home / Bespaartips / Uitstapjes en reizen / treinen Frankrijk – TGV

treinen Frankrijk – TGV

TGV FrankrijkOp reis naar Frankrijk? Wel, dan kan je het moeilijk of gemakkelijk maken. Eerst de moeilijke versie: je gaat station per station uitstippelen welke route je moet nemen. Dat doe je via de Franse tegenhanger van de NMBS: SNCF. Een vrij omslachtig en inefficiënt proces als je het mij vraagt.

Je kan het jezelf natuurlijk ook veel gemakkelijker maken. Dan denk ik meteen aan B-Europe. Op deze site kan je online je TGV-ticket boeken en dit uiteraard tegen de laagste prijs. De TGV is eenvoudig in gebruik, comfortabel én snel! De mogelijkheden van deze treinen zijn oneindig. Om er toch maar een paar op te noemen:

– Met de trein gaan skiën (richting Alpen)
– Met de trein richting zon
– Met de trein Frankrijk doorkruisen
– …

Of u nu gaat naar de sneeuw in de Franse Alpen, u de zon opzoekt in het zuiden, een romantisch uitstapje wenst naar Bordeau, Nice, Monaco, dan is de TGV is dan vast iets voor u. Voor meer info en prijzen verwijs ik u door naar hun site. Men biedt er verschillende reisformules waaronder bijvoorbeeld:
– Brussel – Parijs in 1u 22 min.
kostprijs: vanaf 25 EUR
– Antwerpen – Parijs in 2u 7 min.
Kostprijs: vanaf 25 EUR
– Brussel – Avignon in 4u 18 min.
Kostprijs vanaf 25 EUR

De site neemt maar liefst 100% van de verkoop van tickets online voor hogesnelheidstreinen binnen Europa voor zijn rekening. (Dit zijn Thalys, Eurostar, TGV, Lyria en Artesia, Corail).

Kortom, de place to be indien u in alle zekerheid uw trein of tgv tickets wenst te boeken: B-Europe.com!
PS: kijk zeker even naar hun promoties en kortingen!
Alternatief: u kunt ook naar Frankrijk met de TGV. In dat geval dient u bij TGV Europe te zijn, officiële verdeler van TGV tickets.

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top