Home / Bespaartips / Huis en Tuin / Tafeltennistafel outdoor

Tafeltennistafel outdoor


Zomer of winter, een partijtje tafeltennis is altijd fijn. U kunt vrienden en familie uitnodigen en een leuk tafeltennistornooi organiseren. Ook het ideale excuus om tijdens een familiefeest even weg te gaan van de eettafel: u wilt ten slotte uw arrogante neef verslaan in een leuke pot pingpong.

Een tennistafel voor outdoor is weerbestendig en kan tegen een stootje. En als het slecht weer is, dan kunt u hem nog steeds binnen plaatsen in de garage, kelder of berging. Wij gingen op zoek naar verschillende aanbieders die tegen een voordelig tarief tennistafels voor outdoor verkopen. Neem gerust even een kijkje, misschien vindt u er wel de pingpongtafel (tennistafel) waar u al zo lang naar zocht!

Mijn selectie outdoor pingpongtafels

Kettler Tafeltennis Champ 3.0 Outdoor

Beschrijving:

De Kettler Match 3.0 Outdoor is een outdoor tafel met een uitstekende prijs / kwaliteits-verhouding. De tafel heeft een vastgemonteerd net en is uitgevoerd met een blauw blad.

Prijs:

494,95 EUR bij Drogisterij.net

Afbeelding

Kettler Tafeltennis Champ 3.0 Outdoor

SPONETA Schoolline S5-73e

Beschrijving:

SPONETA Schoolline S5-73e outdoor tafeltennistafel. Blauw tafelblad van melamine harsplaat (6 mm). Omlijsting enkelvoudige staalstrip (50 mm), voorgemonteerd. Half automatisch onderstel met aluminium profiel (30 mm), poedercoating. Verrijdbaar met 4 dubbelwielen per tafelhelft, waarvan er twee vastgezet kunnen worden. Wielenstelsel draaibaar voor smallere opbergmaten. twee jaar garantie!

Prijs:

499 EUR bij neckermann.com

Afbeelding

SPONETA Schoolline S5-73e

KETTLER Match Outdoor 5.0

Beschrijving:

KETTLER Match 5.0 Outdoor tafeltennistafel is een weerbestendige tafeltennistafel met 22 mm aluminium blad. Specificaties: weerbestendig 22 mm aluminium blad. Groen, niet reflecterend speelvlak. 25 mm aluminium profielframe. Vast gemonteerd net met automatische spanvoorziening. Bat- en balhouder aan de netbevestiging. Kantelveilige transportwagen met 4 zwenkwielen en twee diagonaal aangebrachte veiligheidsremmen. Klapmechanisme met dubbele beveiliging.

Prijs:

449 EUR bij neckermann.com

Afbeelding

KETTLER Match Outdoor 5.0

SPONETA Hobbyline tafeltennistafel S1-12e

Beschrijving:

Weerbestendige, outdoor-tafeltennistafel met 4 mm dik blad van melaminehars en voorgemonteerde profielrand van 36 mm. Kleur groen. Specificaties SPONETA S1-12e – Voorzien van instapbeveiliging met bal- en bathouder – Verrijdbaar met 4 dubbele wielen, 2 wielen bestuurbaar – Afmeting volgens de internationale wedstrijdnorm.

Prijs:

299 EUR bij neckermann.com

Afbeelding

SPONETA Hobbyline tafeltennistafel S1-12e

_

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top