Home / Bespaartips / Eten en drank / SEB Actifry VS Tefal Actifry kopen

SEB Actifry VS Tefal Actifry kopen

Je hebt ongetwijfeld ook al wel de reclame gezien van de SEB Actifry, een unieke friteuse waarmee je op een gezonde manier je frietjes kan klaarmaken. Een mooi innovatief toestel dat elke frietliefhebber zeker in huis zou moeten hebben.

SEB Actifry

Seb actifryDe SEB Actifry kan eenvoudig en veilig kopen via het internet bij Unigro.be. 1,5 kg frieten kunt u dankzij deze friteuse bereiden met slechts 1 lepeltje olie! Zo gebruikt u amper 3% vetstoffen. Goed om te weten: de SEB Actifry is ook deaal voor groenten, vlees, marinades, vis… En polyvalent toestel dus.

Bij Unigro kan je hem kopen in verschillende versies. Je hebt de Friteuse van SEB 416339 die je kan kopen voor 199 EUR (of 10 EUR per maand) en de Friteuse van SEB: lekker en gezond 416402 die er al al kunt bestellen vanaf 259,99 EUR (of 13 EUR per maand). Via deze link ga je naar de site van Unigro.be. Bij zoeken (bovenaan) typt u SEB Actifry in en vervolgens zult u alle beide toestellen te zien krijgen.

Het alternatief: Tefal Actifry

Indien u op zoek bent naar een waardig en goedkoper alternatief voor de SEB Actifry, dan is de Tefal Actifry ongetwijfeld iets voor u. Het voordeel: de Tefal Actifry is een stuk goedkoper. Hieronder heb ik alvast twee superkoopjes gebundeld. Wat mij betreft, koopt u hem het voordeligst bij Bobshop.

Tefal Actifry gezonde friteuses

Tefal AH9000 ActiFry

Beschrijving:
Tefal AH9000 ActiFry in zwart. Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in uw huis. Maak uw frietjes gezonder klaar dankzij deze innovatieve friteuse. Hij beschikt over een regelbare thermostaat, een kijkvenster, een uitneembare binnenpan, een koele wand en hij is vaatwasser bestendig. Het voordeligst te kopen bij Bobshop.

Prijs:
180,94 EUR bij Bobshop.be

Afbeelding
Tefal AH9000 ActiFry

Tefal FZ7002 ActiFry Gourmand

Beschrijving:
De ActiFry is de eerste en enige multicooker ter wereld die goudgele, krokante frietjes bereidt, zonder gebruik te maken van frituurvet, maar met behoud van de traditionele smaak. Behalve frietjes kunt u ook gezonde vlees-, vis- en groentegerechten bereiden. Hij is voorzien van een heteluchtventilator en een omroervoorziening (voor het omkeren van het eten).

Prijs:
151,50 EUR bij Bobshop.be

Afbeelding
Tefal FZ7002 ActiFry Gourmand

Dit filmpje hieronder toont de werking van de Tefal Actifry aan.

 

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top