Home / Bespaartips / Uitstapjes en reizen / Plopsa Indoor Hasselt: goedkope tickets kopen!

Plopsa Indoor Hasselt: goedkope tickets kopen!

korting plopsa indoor hasseltPlopsa Indoor Hasselt

Plopsa Hasselt is het allereerste indoor pretpark in België. Het is ongeveer 9000 m² groot. Het is dus overdekt en heel handig als het wat slechter weer is. Er zullen geen attracties gesloten worden als het te veel waait of als het regent, want dat kan helemaal niet. Ook in de winter is dit dus een perfect pretpark waar je niet tot op de dag zelf moet afwachten om te kijken of het weer wel oké is. Ik denk dat het zeker de moeite waard is om het park eens te bezoeken. Het is het eerste indoor pretpark in België en dat is toch wel eens leuk om mee te maken. Je hebt al het plezier van een pretpark maar je bent niet afhankelijk van het weer. Je kan dus ook niet nat worden door de regen of er kunnen geen problemen zijn door de wind.

Een heus familiepark

Het thema draait om alle favoriete tv-personages van kleine kinderen en dat wordt ook doorgetrokken in de namen van de attracties. Je hebt bijvoorbeeld de Piratenbaan, De Scheve Schuit, De Bumbaspeeltuin, enzovoort. Dit park is voornamelijk een familiepark, waar je met kleinere kinderen naar toe gaat. De attracties zijn op maat voor kleine kinderen, ze zijn rustig en niet gevaarlijk. Er zijn veel restaurants en kraampjes waar je eten en drinken kan kopen. Voor de ouderen heb je 1 rollercoaster, de Piratenbaan, en dit is zeer weinig in vergelijking met andere pretparken.

Goedkope tickets kopen: mijn tip!

De tickets zijn helemaal niet duur in vergelijking met andere parken. Dit komt voornamelijk omdat het park echt wel bedoeld is voor families met kleine kindjes. Als oudere persoon heb je hier minder te doen dus moet je ook minder betalen dan in een ander pretpark. Voor de kleinsten is het toegangsticket gratis. Als je iets groter bent (tot 1 meter) betaal je 8 euro, aan de kassa en online. En als je groter bent dan 1 meter is het beter dat je je tickets online bestelt, want dan betaal je maar 14 euro in plaats van 17 euro aan de kassa.

Goedkope tickets voor Plopsa indoor Hasselt moét je dus gewoon kopen via het internet. Je kan 3 EUR korting per ticket uitsparen. Bovendien hoef je ter plekke niet aan te schuiven aan de kassa. De goedkoopste tickets koop je en betaal je veilig online via de officiële Plopsa website: http://www.plopsa.be!

Een bezoekje aan Plopsa Indoor Hasselt is dus zeker de moeite waard voor families met kleine kinderen!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top