Home / Over Ons

Over Ons

Voordeligst.be is een initatief van én voor mensen zoals jij en ik. De auteurs speuren het internet af op zoek naar koopjes, aanbiedingen en methodes om net dat tikkeltje meer te besparen. Maar Voordeligst.be is veel meer dan dat. Heb je een fantastische reiservaring achter de rug en wens je je belevenissen met iedereen te delen? Hou je ervan om verslagen te schrijven van je online aankopen? Dan is Voordeligst het ideale platform voor jou.

Meer weten? Heb je zin om ook vrijwillig auteur te worden van Voordeligst.be? Aarzel dan niet om contact op te nemen en stuur ons je motivatie!

Zij helpen mee aan Voordeligst.be

Selphie Verschaete

Selphie Hey, ik ben Selphie! Ja, mijn naam spreek je uit zoals in ‘selfie’, maar ik had mijn naam al 30 jaar vóór deze hype ontstond. Mijn hobby’s? Reizen, fotografie, bloggen en alles wat met tech en gadgets te maken heeft. Samsung Lover. Op Voordeligst schrijf ik al sinds 2009. Ik deel er voornamelijk mijn reiservaringen, maak ook interessante websites waar je goedkoper zaken kunt aankopen. Question? Shoot at contact at voordeligst.be!

 

 

Pieter-Jan Vanneste

pjHallo, ik ben Pieter-Jan, 26 en fan van reizen, auto’s, voetbal en alles wat met websites te maken heeft. Ik verzorg de technische kant van Voordeligst.be. Ook ben ik verantwoordelijk voor het kortingscode gedeelte, waar we elke dag interessante en exclusieve kortingscodes plaatsen van bekende webshops zoals Zalando, Centerparcs en 3Suisses. Ook voor de commerciële invulling (partnerships, giveaways, …)  van de website kan je bij mij terecht. Vraagje voor mij? Shoot at vannestepj at gmail . com

 

 

 

Veel leesplezier op voordeligst.be!

Scroll To Top
x
Krijg onze exclusieve kortingen gratis in je mailbox!

Voer je emailadres in en maak bovendien kans op €175 shoppingbudget!