Home / Over Ons

Over Ons

Voordeligst.be is een initatief van én voor mensen zoals jij en ik. De auteurs speuren het internet af op zoek naar koopjes, aanbiedingen en methodes om net dat tikkeltje meer te besparen. Maar Voordeligst.be is veel meer dan dat. Heb je een fantastische reiservaring achter de rug en wens je je belevenissen met iedereen te delen? Hou je ervan om verslagen te schrijven van je online aankopen? Dan is Voordeligst het ideale platform voor jou.

Meer weten? Heb je zin om ook vrijwillig auteur te worden van Voordeligst.be? Aarzel dan niet om contact op te nemen en stuur ons je motivatie!

Zij helpen mee aan Voordeligst.be

Selphie Verschaete

Selphie Hey, ik ben Selphie! Ja, mijn naam spreek je uit zoals in ‘selfie’, maar ik had mijn naam al 30 jaar vóór deze hype ontstond. Mijn hobby’s? Reizen, fotografie, bloggen en alles wat met tech en gadgets te maken heeft. Samsung Lover. Op Voordeligst schrijf ik al sinds 2009. Ik deel er voornamelijk mijn reiservaringen, maak ook interessante websites waar je goedkoper zaken kunt aankopen. Question? Shoot at contact at voordeligst.be!

 

 

 

Veel leesplezier op voordeligst.be!

Scroll To Top