Home / Bespaartips / Uitstapjes en reizen / Onze tip: parking aan de luchthaven van Zaventem

Onze tip: parking aan de luchthaven van Zaventem

Wellicht bent u al eens naar de luchthaven van Zaventem geweest. Hiervoor bestaan verschillende methodes: het openbaar vervoer, per taxi of gewoon met de wagen. Toegegeven, het openbaar vervoer is handig, zeker omdat de trein stopt in de luchthaven zelf. U hoeft zich geen zorgen te maken om uw wagen. Maar soms is het openbaar vervoer niet praktisch of gewoon onhaalbaar in uw situatie. In dergelijke gevallen kan u ervoor opteren om met de auto naar de luchthaven van Zaventem, ook bekend als Brussels Airport, te trekken. Ik hoef u echter niet te vertellen het daar een enorm wespennest aan parkings is. Verschillende vakken, verschillende inritten, u moet zich goed voorbereiden om de door u geboekte parking te vinden. Maar waarom moeilijk als het ook makkelijk kan.

Ik heb de oplossingindien u op zoek bent naar een goedkope maar kwalitatieve parking aan de luchthaven van Zaventem… “Maak het uzelf gemakkelijk“, dat was wellicht de hoofdgedachte toen Quick Parking Zaventem werd opgericht. En makkelijk staat in dit geval ook voor goedkoop!

Hoe gaat dit allemaal in z’n werk? Dat is heel simpel. Vergeet het eindeloos wachten op een bus… Gedaan met het zoeken naar dure parkeerplaatsen op de luchthaven van Zaventem zelf… Geen gesukkel meer met bagage. Dit kan dankzij Quick Parking: u parkeert veilig uw wagen op hun bewaakte parking. Binnen de vier minuten staat u op de luchthaven: een shuttlebus brengt elke klant individueel naar vertrekhal!

Enkele voordelen indien u opteert voor Quick Parking:

 • Bewaakt parkeerterrein
 • U hoeft uw sleutel niet in te leveren
 • Een luxe shuttle brengt u naar de luchthaven, bagage inbegrepen
 • Supergoedkoop!! Voor 7 dagen betaalt u slechts €72, voor 10 dagen €89
 • 24u/24u, 7 dagen op 7
 • Eenvoudig online te boeken.

Indien u online reserveert, ontvangt u direct een e-mailconfirmatie met een gedetailleerde routebeschrijving.

Ga met een gerust gevoel op reis! Update: Quick Parking is zo’n succes dat u best ruim op voorhand uw parking boekt. Indien u nog last minute wenst te boeken, dan is de kans groot dat alles al volzet is. Concreet: u zoekt parking aan de luchthaven van Zaventem, dan kunt u voor de voordelige oplossing kiezen: boek uw parking bij Quick Parking Zaventem!

Update 2: Hieronder een volledige lijst met aanbieders van parkeergelegenheid in of nabij de luchthaven

 1. Quick Parking – check prijzen
 2. Airparking – check prijzen
 3. Interparking – check prijzen
 4. Car hotel – check prijzen
 5. Express Parking – check prijzen
 6. Valet Parking – check prijzen

Tip: neem ook even een kijkje op ParkingZaventem.net om de goedkoopste parking te vinden!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top