Home / Bespaartips / Eten en drank / online doopsuiker

online doopsuiker

Het is een traditie, en als je het mij vraagt mag die nog lang blijven voortduren.. Doopsuiker bij de geboorte. Die lekkere snoepjes met een smeltend zoet laagje, gevolgd door een heerlijke extase van chocolade… Sommigen zoeken alternatieven, zoals gezonde snoepjes (gedroogd fruit en rozijnen), maar dat kan er volgens mij bijlange niet aan tippen!

Doopsuiker vindt u voornamelijk in speciaalzaken. Echter, steeds meer grootzaken hebben nu ook deze lekkere snoepjes in hun gamma. Je vindt ze dan ook voornamelijk terug in grootzaken waar producten in grote hoeveelheden worden gekocht (Makro, Metro ed). Telkens ik ze zie staan is de verleiding groot, maar ergens voelt het toch wel fout aan om deze gewoon te kopen omwille van het feit dat ze zo lekker zijn… Ze horen namelijk bij die ene bijzondere gelegenheid: de geboorte van een kind. En zoiets maak je niet alle dagen mee. Tot nu toe heb ik altijd weerstaan aan de verleiding, en deze lekkere ‘suikerbonen’ enkel gesnoept wanneer het daar de juiste gelegenheid voor was.

Steeds meer zaken bieden ook online doopsuiker aan. In talloze webshops kan je dan online kiezen uit verschillende kleuren, smaken en verpakkingen. En in grote hoeveelheden bestellen kan best nog voordelig zijn. Als je goed zoekt kan je zelfs recepten vinden om zelf je eigen doopsuiker te maken. Als dat niet origineel is! Indien u zelf niet zo creatief bent, kunt u er ook vaak uw doopsuiker laten personaliseren. Hier met die lekkernij!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top