Home / Overige / Met deze budget tips spaar je veel geld

Met deze budget tips spaar je veel geld

Voor velen is het einde van de maand vaak geen pretje. Doorheen de voorbije maand heb je heel wat facturen, rekeningen en andere zaken moeten betalen. Reken daar dan nog eens de dagelijkse boodschappen bij en er blijft al gauw niet veel meer over van het loon dat je op het einde van de maand ontvangt van je werkgever.

Ook voor studenten, die vaak nog geen vast inkomen hebben, maar wel al een leven leiden alsof ze een vast inkomen hebben, is het einde van de maand vaak iets moeilijker op financieel vlak. Maar niet getreurd! Wij sommen hier onder alvast enkele tips op waardoor je makkelijk een aardige som geld kunt besparen.

Koop je groenten en fruit op de markt

Naar de markt gaan is zeer leuk en gezellig. Maar wist je ook dat de groenten op de markt goedkoper zijn dan in de supermarkt? Koop dus voortaan je tomaten en appels maar op de markt in plaats van in de supermarkt. Indien je wekelijks naar de markt gaat zal je op het einde van de maand al een mooi bedrag besparen.

Check het nieuws online

Elke ochtend een krant in je brievenbus: leuk! Maar ook heel duur! Zeg maar vlug je abonnement voor de krant op en zet de verschillende nieuwswebsites bij je favorieten in je internetbrowser. Het is niet alleen gratis, maar je bent ook veel sneller op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Kruip onder een dekentje

Tijdens de wintermaanden kan het ’s avonds vaak koud aanvoelen wanneer je in de zetel naar televisie kijkt. Veel mensen willen daarom meteen de chauffage een paar graden hoger zetten. Wel, neem er gewoon een extra dekentje bij en je zal het even warm hebben, zonder dat je chauffage een paar graden hoger moet zetten. Weer een aardige som die je kunt besparen!

Hou de koopjes in de gaten

Aaah, de koopjesperiode! Niets is leuker dan kleding kopen aan een verminderde prijs. Elk jaar opnieuw is het tijdens verschillende periodes het moment om je slag te slaan tijdens één van de soldenperiodes. Duid deze periodes aan op je kalender en ga dan op zoek naar die nieuwe winterjas of nieuwe jeansbroek.

Vergelijken = besparen

Mensen doen het nog veel te weinig: vergelijken. Maar geloof ons, vergelijken zorgt ervoor dat je bespaart. Wanneer je van plan bent om een bepaald product of artikel online te kopen kun je snel en eenvoudig die verschillende producten met elkaar vergelijken. Maak gebruik van het gemak van het internet om alles met elkaar te vergelijken om zo uiteindelijk een aardige som te besparen!

Over Bart Verbrugghe

Alleenstaand. Modebewust. Job: verkoper in kledingwinkel. Hobby's: voetbal, vrienden.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top