Home / Bespaartips / Uitstapjes en reizen / Met de trein naar Berlijn: u leest er alles over!

Met de trein naar Berlijn: u leest er alles over!

trein naar berlijnBerlijn is echt een hippe stad. Steeds meer mensen beslissen dan ook om naar Berlijn te gaan op citytrip. En gelijk hebben ze, bruisend Berlijn biedt echt voor ieder wat wils. Maar hoe geraak je in Berlijn? Opteer je voor de auto, en indien ja, waar ga je die parkeren? En is het niet moeilijk om in zo’n grootstad rond te rijden met de wagen? Wel, voor wie liever confortabel en zonder zorgen op reis gaat, hebben wij de oplossing: met de trein naar Berlijn!

Waarom met de trein?

Treinreizigers hebben zoveel voordelen!

  • geen files, tolhuizen, omwegen
  • geen stress achter het stuur
  • geen dure brandstofkosten
  • snel en comfortabel reizen
  • geen winterbanden nodig (verplicht in Duitsland gedurende de winter)

Met de trein naar Berlijn: hoe en waar boeken?

Indien u Berlijn wenst te ontdekken, dan kan ik u zeker aanraden om met de trein te gaan. Indien u dat van plan bent, dan zult u met de ICE gaan (Duitste tegenhanger van de TGV). Dit is de snelste manier. Treintickets voor Berlijn kunt u het voordeligst online bestellen bij B-Europe, een onderdeel van NMBS gericht op internationale tickets. Elke dag vertrekt er twee keer een ICE vanuit Brussel-Zuid met een overstap in Keulen. In Keulen zelf hebt u maximum 30 minuten wachttijd. In minder dan 7 uur bent u aangekomen te Berlijn!

Treintickets en prijzen?

Afhankelijk van de periode waarin u reist, verschilt de prijs. B-Europe biedt al tickets aan vanaf 83 EUR. Op deze pagina kunt u uw reisdata invullen en de prijs berekenen indien u de ICE naar Berlijn wenst te boeken. Indien deze u bevalt, kunt u uw treinreis vastleggen en betalen. Simpel, veilig én snel!

Veel reisplezier gewenst!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top