Home / Bespaartips / Eten en drank / Koken met Piet: online SOS Piet bestellen

Koken met Piet: online SOS Piet bestellen

Bestel SOS Piet hier online!Koken met Piet: iedereen wil het tegenwoordig. Wat is het geheime recept van de sympathieke West-Vlaamse kok? Wel, koken met piet is eenvoudig én leuk. De reden: zijn handige stap-voor-stap techniek. Hiermee maak je de meest originele recepten op een simpele manier. Maar ook de alledaagse klassiekers komen aan bod.

SOS Piet 4 is ondertussen het vierde exemplaar in de succesreeks SOS Piet. De vorige drie topsuccessen SOS Piet 1, 2 en 3 waren goed voor meer dan 650.000 verkochte exemplaren! Maar het creatieve brein van Piet Huysentruyt, de meest bekeken tv-chef van Vlaanderen, is nog lang niet uitgedoofd! Absolute klassiekers als preisoep, caesarsalade, karnemelkpap en uitheemse gerechten als cannelloni, sushi en vitello tonnato komen ook aan bod.

Laatst stond Piet zijn kookboeken te signeren op de boekenbeurs. Ook stonden mensen in rijen aan te schuiven om hun persoonlijk exemplaar van SOS Piet 4 te voorzien van een handtekening. Maar hoe kan je online leren koken met Piet? Een rechter besliste onlangs dat de recepten van eender welke kok, dus ook de recepten van Piet Huysentruyt, vrij gekopieerd mogen worden omdat ze niet onder het auteursrecht vallen. Piet reageerde scherp en verzekerde dat u een proces aan uw been hebt indien u zonder rancunes zijn creatieve hersenspinsels kopieert. U zult zijn recepten dan ook niet zomaar vinden op het web. En waarom prutsen en printerinkt verspillen aan het afdrukken van internetrecepten, als u een volwaardig kookboek bij de hand kunt hebben?

Bij Kookboekerij.be kunt u SOS Piet veilig online bestellen. Vervolgens kunt ook u koken met Piet, bij u thuis! Het boek is beschikbaar vanaf 1 November 2010 en bovendien geniet u er van gratis verzendkosten. Ook geniet u er van een volumekorting: 5 exemplaren -5% , 20 exemplaren -10% en bestelt u 50 exemplaren, dan geniet u van maar liefst 20% korting Ideaal als kerstgeschenk dus: voor uw werknemers, familieleden…

Alvast veel kookplezier gewenst!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top