Home / Bespaartips / Uitstapjes en reizen / Kinepolis tickets bestellen | kopen

Kinepolis tickets bestellen | kopen

Kinepolis tickets online bestellenKinepolis tickets bestellen, dat doet u het goedkoopst via het internet. Misschien denkt u “maar waarom zou ik in godsnaam online mijn tickets bestellen, als dat veel eenvoudiger kan aan de kassa?” Geloof me, de voordelen zijn veel groter indien u uw Kinepolis tickets bestelt via het internet. Hieronder overloop ik kort de voordelen en toon ik u hoe u snel en eenvoudig uw Kinepolis tickets kunt kopen via het internet.

Online cinema tickets bestellen is wel degelijk goedkoper
Toegegeven, zoveel scheelt het niet. Maar als u uw tickets koopt aan de kassa, dan betaalt u automatisch een handling fee. Die handling fee kunt u vermijden wanneer u uw tickets online koopt. Zo bespaart u toch wat op de kosten. Update 2011: dit klopt niet meer, vanaf heden betaalt u ook online de handling fee.

Online reserveren = altijd een goede plek
Wellicht hebt u het ook al meegemaakt. U bent een beetje te laat en wil nog snel een filmpje meepikken. Aan de kassa of aan de betaalautomaten merkt u dat de zaal boemvol zit. Enkel nog wat plaatsjes op de eerste rijen zijn vrij. Hatelijk toch? Of, u komt toe en ziet de ellenlange rijen aanschuiven aan de kassa. Wel, al deze zaken kunt u perfect vermijden indien u uw cinematickets online bestelt. U kiest het tijdstip, uw gewenste plek, betaalt online en klaar is kees. Vervolgens kunt u gerust te laat toekomen, de stoelen zijn toch gereserveerd op uw naam.

Online tickets kopen = veilig
U hoeft zelfs geen geld op zak te hebben indien u naar de Kinepolis gaat. Het enige wat u dient te doen, is het betalingsbewijs afdrukken en meenemen. En wees gerust, u moet niet aan de kassa gaan aanschuiven om dit biljet te valideren. Het volstaat om rechtstreeks naar de zaal te gaan waar u een plek hebt gereserveerd (enkel in de filialen Kortrijk, Brugge en Oostende. In de andere filialen dient u zich aan te melden bij de aparte controlepost, waar uw formulier wordt ingeruild voor uw ticket(s). Handig toch? Bovendien is het online bestellen een veilige optie. De betalingen bij Kinepolis gebeuren via Megatix. U kunt opteren voor verschillende betaalmogelijkheden: Bancontact/Mister Cash, Visa, Mastercard, ING Home’Pay of KBC online. Bovendien moet u niet ingelogd zijn of is het hebben van een MyKinepolis account helemaal niet vereist.

Ook betalen met gratis tickets / 100 days card / Student card
U hebt nog enkele gratis tickets? Geen probleem. Bij de betalingsmogelijkheden selecteert u de optie dat u over gratis tickets beschikt. Vervolgens zal worden gevraagd om de streepjescode over te typen. Zo kunt u ook betalen met gratis tickets!

Hoe online Kinepolis tickets bestellen?
Het is heel erg eenvoudig en alles wijst zichzelf uit. Ga naar de site en volg deze stapjes. U zult zien, online boeken is kinderspel!

  1. Ga naar www.kinepolis.com.
  2. Klik op de knop ‘Koop je filmtickets hier online’ of één van de vele andere ticketing links die je op de site vindt.
  3. Vul uw gegevens in.
  4. Kies de Kinepolis-bioscoop van uw keuze
  5. Kies de dag, film en voorstelling van uw keuze
  6. Kies het gewenste aantal tickets en klik op ‘verder’.
  7. Het reservatiesysteem kiest automatisch de meest geschikte plaatsen (= rode zetels). U kunt dit zelf nog wijzigen door een andere zetel aan te klikken. De licht gekleurde zetels zijn nog beschikbaar, de donker gekleurde zetels zijn al gereserveerd.
  8. Na het kiezen van uw plaatsen, klikt u op ‘betalen’.
  9. Na betaling is uw zetelreservatie in orde. Nu dient u enkel nog het bevestigingsformulier af te drukken en mee te nemen naar uw Kinepolis bioscoop.

Boek dus voordelig en veilig via www.kinepolis.com. Verder wens ik u nog een ontspannende filmavond!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top
x
Krijg onze exclusieve kortingen gratis in je mailbox!

Voer je emailadres in en maak bovendien kans op €175 shoppingbudget!