Home / Bespaartips / Kaarten voor Bellewaerde zijn goedkoper via internet – getest!

Kaarten voor Bellewaerde zijn goedkoper via internet – getest!

Ben je op zoek naar kaarten voor Bellewaerde Park te Ieper? Dan kan je meteen naar het park zelf rijden, een tijdje aanschuiven aan de wachtrijen en vervolgens je tickets kopen. Volwassenen betalen voor hun toegangsticket 30 EUR, kinderen betalen er 26 EUR. Dit is een goede optie, maar niet de beste optie. Er zijn namelijk ook kaarten te kopen via het internet en daarmee bespaar je al een mooi aantal euro’s per ticket. Hieronder heb ik een snel overzichtje gemaakt. PS: check Korting.Voordeligst.be voor alle promocodes en andere aanbiedingen die momenteel geldig zijn bij Bellewaerde. Besparen gegarandeerd!

Prijs aan de kassa Prijs online
Kinderen tussen 1m en 1m40 € 26 € 25* Meer info / Kopen
Volwassenen (> 1m40) € 30 € 25* Meer info / Kopen
Senioren (55+) € 26 € 25* Meer info / Kopen
Mindervaliden € 26 € 25* Meer info / Kopen

*Opgepast: de prijs van 25 EUR per ticket is enkel geldig indien je meer dan 6 tickets koopt. Je kan dus best eventueel samen met vrienden of een ander gezin je tickets aankopen.

Zo zie je, via het internet aankopen is dus tot 5 EUR per ticket besparen. Kopen doe je trouwens best enkel bij de officiële website van Bellewaerde, wil je er zeker van zijn dat je tickets hebt die geldig zijn.

Als ik deze tip geef aan familie krijg ik vaak dezelfde vraag te horen. “Kaartjes zijn misschien goedkoper, maar is het wel veilig om zo te bestellen via internet?” Wel, ik koop al meer dan 3 jaar zaken online via het internet en ik heb nog nooit iets slechts meegemaakt. Zolang je bij officiële websites en betrouwbare leveranciers zaken bestelt, loop je geen gevaar. Geef gewoon nooit je code als je niet zeker bent dat de leverancier betrouwbaar is, dan zal je niets overkomen.

Zo, tot zover mijn beparingstip van de dag!

Hieronder nog een sfeerfilmpje om alvast in de mood te komen voor je bezoek! Ook leuk om eensde Facebook pagina te bezoeken!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top