Home / Bespaartips / Huis en Tuin / Houten shutters en rolluiken: binnen én buiten

Houten shutters en rolluiken: binnen én buiten


houten shutters van eyckLaatst kreeg ik van iemand de vraag of er de mogelijkheid bestaat om via het internet informatie te vinden omtrent houten shutters en rolluiken. Soms zegt men wel “er bestaan geen domme vragen”, maar die vraag sloeg wel de nagel op de kop. Natuurlijk kan je veel informatie over houten shutters vinden op internet! Gewoon surfen naar Google (bij wie is dat nog niet de startpagina) en daar typ je bijvoorbeeld in “houten shutters en rolluiken”.

Ik vond al meteen een kwalitatief bedrijf dat houten shutters levert en installeert: Van Eyck Shutters. Deze firma uit Neerpelt, België, komt een gratis meting doen, stelt daarna een offerte op en indien u dat wenst kunt u bij hen uw houten shutters op maat laten maken. Op hun website staat het als volgt beschreven: “Houten shutters zijn gemaakt van hoogwaardige lichte houtsoorten die worden geplaatst aan de binnenzijde achter het raam. Shutters zijn een vaste raambekleding en daarom maken ze andere zonwering overbodig. Van Eyck Shutters is een product met een neutrale uitstraling en een goede zonwerende en isolerende werking. Een waardeverhogende investering in uw huis waar u jarenlang plezier van heeft.”

Indien u een beetje moeite doet, vindt u dus meteen een goed bedrijf via Google. U zoekt een firma waar u houten shutters en rolluiken, zowel voor binnen als buiten kunt bestellen? Wel, dan is er hier al een goede referentie: Met van Eyck shutters een natuurlijke sfeer in huis! Klik hier voor GRATIS meer informatie!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top