Home / Overige / Gratis producten testen via Toluna

Gratis producten testen via Toluna


Artikelen aanvragen en testenBeloond worden voor het geven van uw mening. Gratis producten testen. Automatisch deelnemen aan een loterij met vele prijzen… Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn, maar dat is het echter niet! Toluna.be is een online gemeenschap die in al deze zaken voorziet.

Vroeger probeerde ik geld te verdienen door enquêtes in te vullen bij Ciao, een bedrijf dat af en toe enquêtes verstuurde. De bedragen waren vrij laag, gemiddeld 50 cent per enquête. Maar plots veranderde dat. Ciao Surveys werd overgenomen door Toluna, een grote Europese speler in de markt van enquêtering en consumentenbeoordelingen. De site werd omgetoverd tot een online gemeenschap waar mensen zoals u en ik hun meningen kunnen delen over uiteenlopende onderwerpen. Dit kan op verschillende manieren, waarvan ik de voornaamste hieronder kort heb samengevat.

Hoe meer u uw mening deelt, hoe meer punten u verzamelt. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld tegen mooie cadeau’s, bijvoorbeeld aankoopcheques van Decathlon, CD en games, cadeaucheques voor Amazon. Maar er is meer dan dat. U kan uw verdiende punten ook inwisselen in echt geld (uitbetaling via bank) of deze inzetten in de loterij. Dat laatste is uniek aan Toluna: een keer per maand verloten ze een geldsom. Alle leden die punten hebben ingeruild voor loterijtickets maken kans op de prijzenpot van maar liefst 5000 eur! Hoe meer punten, hoe meer loterijtickets u kunt kopen en hoe meer kans u dus hebt om de hoofdprijs binnen te halen. Maar hoe kunt u punten verdienen bij Toluna?

1. Gratis producten testen

Dit is heel erg leuk. Toluna krijgt regelmatig grote leveringen aan nieuwe producten en dat van heel bekende producenten. Indien u gëinteresseerd bent om een bepaald product gratis te proberen, dan kan u gratis deze producten aanvragen. Zorg wel dat u steeds uw huisadres goed invult bij registratie, anders zult u de producten nooit ontvangen. Er zitten vaak erg fijne producten tussen. Wat had u ervan gedacht om bijvoorbeeld een gratis iPhone of Nintento Wii uit te properen? En wat had u ervan gedacht als u deze producten daarna gewoon mocht houden? Denk maar aan gratis zeep, lipgloss, een nieuwe parfum, snoepjes, digitale fotolijsten, smartphones… Neem zeker een kijkje bij Toluna.be, u zult versteld staan van hun grote aanbod. Voor ieder wat wils! Hieronder een screenshot van producten die je eind 2010 kon testen. Door u aan te melden voor de onderstaande beschikbare onderzoeken kon u een van de gelukkige testers worden van het product dat bovendien direct aan uw deur wordt geleverd!

Gratis producten testen

2. Eenvoudige polls invullen

U hebt weinig tijd? Wel, geen nood, dan heeft Toluna ook iets voor u. Regelmatig verschijnen namelijk gesponsorde polls op de website. Dit zijn heel korte meerkeuzevragen waarvan u één optie moet aanduiden. Binnen de 5 seconden hebt u zo een hele resem aan punten verdiend. Simpel, niet? Hieronder een screenshot van zo’n poll.

Gratis Producten uitproberen

3. Enquêtes invullen

Dit is een methode waarmee u snel veel punten (en dus ook geld) kunt verdienen: het invullen van enquêtes. Afhankelijk van de grootte van de enquête krijgt u meer punten. Maar wees snel, want enquêtes blijven maar een beperkte tijd beschikbaar. En ook hier zult u niet ontgoocheld zijn. Het is niet zo dat u slechts een enquête per maand krijgt. Nee, ik spreek van tientallen enquêtes per week. Toluna is namelijk een heel succesvol bedrijf dat vele partners heeft die graag de mening van de consumenten willen weten. Indien er een nieuwe enquête beschikbaar is, kunt u hiervan op de hoogte worden gebracht via e-mail.

4. Andere methodes

U houdt van afwisseling? Geen probleem! Er zijn nog tal van andere methodes om geld en punten te verdienen! Niet alleen gratis producten testen of polls invullen, maar ook onderstaande methodes maken deel uit van de Toluna gemeenschap: online onderzoeken, vrienden uitnodigen, video’s bekijken, uw mening schrijven in minstens 80 woorden…

Ik vind Toluna alvast een fantastische gemeenschap waar u gewoonweg niet mag ontbreken. Het is ongelofelijk leuk om gratis producten te testen en te proberen, om enquêtes in te vullen, mee te dingen naar de hoofdprijs van hun lotto, polls in te vullen. Een absolute aanrader, en dit voor alle leeftijden. En als kers op de taart: u kunt € 2000 verdienen enkel door u in te schrijven. Dus sluit u nog vandaag aan en laat ook uw mening meetellen: Registreer nu bij Toluna.be!

PS: momenteel kunt u ook prijzen winnen door u in te schrijven bij Lightspeedresearch. Indien u ervan houd om uw mening te delen, word dan zeker ook lid bij hen:

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top