Home / Bespaartips / Uitstapjes en reizen / Goedkope tickets Plopsaland De Panne

Goedkope tickets Plopsaland De Panne

plopsaWat mij betreft: voor jong en oud!

Wanneer het weer eens mee zit en de kinderen vakantie hebben, is Plopsaland De Panne een echte aanrader. Bovendien heeft het pretpark een nieuw indoor themaland over Maja de Bij voor wanneer het weer even tegenvalt. Je vindt er zowel waterattracties als gewone dingen zoals een ballenbad en een speeltuin.

Het park is niet enkel uitgerust om de allerkleinsten te amuseren, maar ook voor de wat oudere jeugd zijn er attracties voorzien. Zo is er bijvoorbeeld Anubis The Ride, een heuse achtbaan waarbij je maar liefst 3 keer overkop gaat. Of voor diegenen die van snelheid houden, maar niet graag overkop gaan, zijn er ook nog ‘De Draak’ (achtbaan), ‘De Vleermuis’ (achtbaan) of de ‘SpringFlyer’ (zwiermolen).

Goedkope tickets best online kopen

Goedkope tickets voor Plopsaland De Panne koop je het best online. Natuurlijk kun je ze ook aan de kassa’s ter plaatse kopen, maar als je het online doet kun je van een korting genieten. Indien je een individueel ticket voor personen groter dan 1 meter koopt, heb je 3 euro voordeel. Stel dat je een fervente bezoeker bent, koop je best meteen een FunCard. De Plopsa FunCard is een jaarabonnement waarmee je het hele jaar door in alle Plopsa-parken terecht kunt. Bovendien krijg je maar liefst 10 euro korting als je de FunCard online bestelt. De goedkoopste tickets, toegangskaarten en abonnementen moet je dus absoluut kopen via het internet, wil je geld besparen!

Via internet zijn er zelfs unieke promoties beschikbaar tot januari 2012. Zie onderstaande afbeelding, je kan 5 EUR besparen!

Vele mogelijkheden

Plopsaland De Panne biedt ook de mogelijkheid een verjaardagsfeestje te houden in het park. De kinderen krijgen dan taart of pannenkoeken en nog meer verrassingen. Ook de jarige zijn of haar favoriete Plopsa-figuur komt een bezoekje brengen. Niet enkel verjaardagen, maar ook communie- of lentefeesten kunnen in het park gehouden worden. De hele familie kan dan genieten van een menu of zelfs een hele brunch.

Dat Plopsaland voor iedereen is, maakt men wel duidelijk door het park goed toegankelijk te maken voor personen met een beperking. Op vertoon van een attest, kan een aanzienlijke korting worden toegekend. Alle faciliteiten zijn bovendien toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook geleidehonden zijn welkom in het park. Soms kan men ook een doorgangsbewijs bekomen. Hiermee kunnen personen met bepaalde beperkingen (met begeleider) op de attracties of in de theaterzalen via een aparte ingang.

Hou vooral ook de website van Plopsaland De Panne regelmatig in de gaten. Wanneer het dan toch slecht weer blijkt te zijn, kun je nog steeds naar de verschillende shows, evenementen en zelfs meet & greets.

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top