Home / Bespaartips / Uitstapjes en reizen / Goedkoop naar Center Parcs dankzij deze tips

Goedkoop naar Center Parcs dankzij deze tips

Een weekendje ontspannen en volledig tot rust komen in een Center Parcs park: heerlijk. Iedereen verlangt wel eens om eens een weekendje niks te moeten doen en te kunnen genieten van lekker eten, een sauna, wat ravotten met de kinderen, … Dit kan allemaal in een Center Parcs park. Maar het grote nadeel van zo’n weekendje weg is dat het helaas vaak redelijk wat geld kost. Zeker als je met het volledige gezin een bezoekje brengt aan Center Parcs kan een verblijf in het park al snel oplopen. Toch zijn er enkele tips waardoor je makkelijk geld kunt besparen op je boeking bij Center Parcs.

Tip 1: Maak gebruik van de promoties van Center Parcs

Deze tip is de meest voor de hand liggende tip. Telkens wanneer er een speciale periode voor de deur staat, denk maar aan de kerstvakantie, de grote vakantie, de vroegboekmaand januari, Pasen, … kun je bij Center Parcs profiteren van leuke kortingen en promoties. Tijdens de maand januari bijvoorbeeld is het stilaan een traditie geworden dat heel wat reisorganisaties en andere reisoperatoren hun klanten verwennen met leuke vroegboekkortingen. Ook bij Center Parcs kun je tijdens de maand januari profiteren van heel wat kortingen op je boeking.

Tip 2: Vergelijken is besparen

Deze tip sluit eigenlijk aan bij de vorige tip. Center Parcs heeft websites voor België, Nederland en Duitsland. Op het eerste zicht lijken deze websites erg op elkaar, maar wie de prijzen gaat vergelijken zal al snel merken dat er toch een verschil bestaat. Het verschil tussen de verschillende prijzen op de websites van Center Parcs heeft te maken met zaken zoals de schoolvakanties in een bepaald land, de boekingskosten die erbij gerekend worden of een lakenpakket dat verplicht bijgenomen moet worden.

Tip 3: Vergelijk de verschillende parken met elkaar

Wie van plan is om een verblijf in Center Parcs te boeken, doet er zeker en vast goed aan om op voorhand alles met elkaar te vergelijken. Niet alleen de prijs is uiteraard erg belangrijk, maar ook andere zaken zoals de afstand tot het park, de faciliteiten ter plaatse, de beschikbaarheid, andere activiteiten in de buurt, … zijn erg belangrijk. Wie op zoek is naar een handig overzicht van alle Center Parcs parken kan terecht op Subtropischzwembad.be. Hier vind je ook een handig overzicht van alle subtropische zwembaden in België indien je enkel op zoek bent naar een subtropisch zwembad.

Over Bart Verbrugghe

Alleenstaand. Modebewust. Job: verkoper in kledingwinkel. Hobby's: voetbal, vrienden.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top