Home / Bespaartips / Eten en drank / gepersonaliseerde cadeau’s superorigineel!

gepersonaliseerde cadeau’s superorigineel!

1. M&M’s personaliseren

gepersonaliseerde-cadeaus

Cadeau’s die je zelf hebt ontworpen hebben een persoonlijke toets en zijn in!
Wat dacht je van een gepersonaliseerd origineel kerstcadeau? Laatst was ik aan het surfen op het web en ik kwam een advertentie tegen van M&M’s. Ik dacht, hmmn dat zijn wel lekkere snoepjes ja… Maar tot m’n grote verbazing zag ik dat er een leuke actie was! Je kan nu namelijk zelf je M&M’s laten personaliseren. Dus boodschappen zoals “ZJG, IHVJ, LY, vrolijke kerst”, het is allemaal mogelijk! En wat het leukste is, je kan ze zelfs bedrukken met foto’s!

Toen dacht ik, dat zou toch een leuk gepersonaliseerd kerstcadeau zijn? De familie zit gezellig bijeen je geeft ze dan als dessert een lekker stukje ijs met wat gepersonaliseerde M&M’s als decoratie. Succes en sfeer gegarandeerd. Denk maar aan Nonkel Ludo die met veel show een M&M zal verorberen waar Tante Lieves haar naam of foto op staat…

Ook als nieuwjaarscadeau kan dit wel leuk zijn… Bijvoorbeeld een tof origineel geschenk om aan je collega’s te geven. Of wanneer je samen aftelt naar het nieuwe jaar en die dan inzet met een heleboel van die lekkere snoepjes waarop je gepersonaliseerde boodschappen hebt geschreven… Hoe doe je dit nu? Met MyM&M’s kan je deze personaliseren en bestellen via internet.

Place to be: MyM&M”s:

____

En wat vonden ze bij u van dit gepersonaliseerde cadeau? Kies een aantal sterren, stemmen is de boodschap!

 

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top