Home / Bespaartips / Huis en Tuin / Elektrische vouwfiets te koop bij neckermann.com!

Elektrische vouwfiets te koop bij neckermann.com!

Laatst zat ik me te bedenken dat het behoorlijk vervelend is om fietsen mee te nemen op reis. Je moet je wagen dan voorzien van zo’n fietsenrek, maar dat is toch onhandig en zorgt voor veel extra miserie. Een waarom jezelf geen duwtje in de rug geven en een elektrische fiets kopen? Natuurlijk is dit niet zoals een brommer, uiteraard moet je nog zelf trappen. Zo blijf je in beweging en dit terwijl de fiets ook zelf het trappen vergemakkelijkt en deels overneemt. Daarom bedacht ik plots de ideale combinatie; een elektrische vouwfiets kopen!

Ik ging even op zoek en algauw bleek dat er wel degelijk al elektrische vouwfietsen bestaan. Daar ging m’n briljante uitvinding. Bij Neck.be kan je namelijk een dergelijk exemplaar kopen. Heel eenvoudig, gewoon bestellen via internet en veilig betalen en vervolgens leveren ze de fiets gewoon thuis aan uw deur! U hoeft dus niet naar de winkel. Hieronder heb ik een elektrische vouwfiets geplaatst die te koop is bij Neck.be. Neem zeker een kijkje, misschien is het wel het model waar u naar op zoek bent.

Elektrische vouwfiets te koop (België)

ATALA 20″ elektrische vouwfiets

Beschrijving:

Dit is dé elektrische fiets om overal te gebruiken. Perfect voor dagelijks gebruik, op vakantie of op de camping. Deze elektrische vouwfiets is te koop met levenslange garantie op het frame! U heeft 3 jaar garantie aan huis. Specificaties: een maximum snelheid van 25 km/h, 6 versnellingen Shimano Tourney – V-brakes voor en achter. Het totale gewicht van deze vouwfiets bedraagt 22,5 kilo (18.5 fiets zonder accu, 4 kilo alleen de accu) – Het Aluminium frame maakt hem extra licht. Hij bevat eveneens een mooie draagtas voor makkelijk vervoer. Handig om te weten: Laadtijd accu: 6 tot 8 uur – Verstelbare stuurpen (hoogte + graden) – Extra comfortabel zadel!

Prijs:

899 EUR bij neckermann.com

Afbeelding

ATALA 20

 

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top