Home / Bespaartips / Huis en Tuin / Deze 4 tips helpen je om te besparen bij Emob

Deze 4 tips helpen je om te besparen bij Emob

In de webshop van Emob vind je heel wat artikelen die te maken hebben met kinderen. Zo vind je er artikelen voor de slaapkamer, de eet- en woonkamer, de keuken en bar, de hal en berging, het kantoor, de badkamer. Maar in de webshop van Emob vind je ook verlichting, decoratie, speelgoed en artikelen voor de tuin en de barbecue.

Wij zochten alvast enkele tips waardoor shoppen bij Emob een stuk voordeliger wordt.

1) Bekijk de acties van Emob

De makkelijkste manier om te besparen op je aankopen bij Emob is door te kijken welke acties er op dit moment lopen. Op de homepagina van Emob kun je makkelijk een overzicht te zien krijgen van alle huidige acties, waardoor je dus eigenlijk altijd kunt bespaart.

2) Krijg je bestelling gratis verzonden

Niemand betaalt graag te veel, en zeker al niet om je bestelling bij jouw thuis te laten afleveren. Bij Emob worden alle bestellingen vanaf €50 voor kleine pakketten en vanaf €200 voor grote pakketten volledig gratis aan huis geleverd.

3) Vergelijken is besparen

Door de verschillende artikelen met elkaar te vergelijken zal je al gauw merken dat er bij heel wat artikelen een prijsverschil aanwezig is. Vaak betaal je voor min of meer dezelfde artikelen een veel hogere of net een veel lagere prijs. Vergelijk dus steeds alle verschillende artikelen met elkaar en shop goedkoper.

4) Shop tijdens de soldenperiode

Het is algemeen geweten dat heel wat webshops tijdens de soldenperiodes in januari en juli hun klanten verwennen met vaak ongelofelijke kortingen. De kans is dus erg groot dat je ook bij Emob van leuke kortingen kunt profiteren tijdens de soldenperiode en zo een leuk bedrag kunt besparen op je online aankopen.

Over Bart Verbrugghe

Alleenstaand. Modebewust. Job: verkoper in kledingwinkel. Hobby's: voetbal, vrienden.

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top
x
Krijg onze exclusieve kortingen gratis in je mailbox!

Voer je emailadres in en maak bovendien kans op €175 shoppingbudget!