Home / Bespaartips / Elektronica / De 80’s zijn terug met deze cassette mp3 speler!

De 80’s zijn terug met deze cassette mp3 speler!

Kijk je soms ook nostalgisch terug naar de tijd van de cassettes? Ze hebben een grote emotionele waarde en verwijzen dan ook naar een turbulente tijd van Pacman, Reagan, Madonna, the A-team, de Rubiks kubus, etc. Het merk König komt tegemoet aan deze verzuchting en heeft een mp3 speler op de markt gebracht die als 2 druppels water op een cassette lijkt. Het apparaat ziet er misschien wel uit als een cassette, maar het is een volwaardige mp3 speler met lithiumbatterij en verwisselbaar geheugen.

Iedereen moet mee met zijn tijd, maar toch kan het leuk zijn om nog even te blijven stilstaan. Het grote voordeel is natuurlijk wel dat je op deze cassette duizenden nummers kwijt kan. En ook na honderd keer afspelen blijft het geluid even zuiver.

Nog leuker is dat je de mp3 speler ook gewoon in de cassettespeler van je autoradio kan steken! Zo kan je ook naar je favoriete nummers luisteren in de auto.

Dus stop deze mp3 speler vol met heerlijke 80’s nummers en droom even weg naar de tijd van toen!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top