Home / Bespaartips / Uitstapjes en reizen / Bungalowpark Belgie

Bungalowpark Belgie

bungalowbelgie-000098Ook in de zomer blijft het een populaire bestemming. Ik heb het dan niet over tropische eilanden of dure skioorden, maar over het bungalowpark in België! Voor al wie wil genieten van een dichtbij-vakantie, biedt deze vakantieformulie soelaas. Zij de beweren dat een vakantie in eigen land maar saai is en geen vakantiegevoel schenkt, weten er niets van of hebben het zelf nog niet meegemaakt. Toegegeven, ik was ook niet bijzonder enthousiast toen ik begin dit jaar naar Centerparcs Erperheide trok. Maar na de reis dacht ik daar anders over. Ook al is het bungalowpark misschien gesitueerd in eigen land (België), je kunt er even goed ontstressen, leuke dingen doen, avonturen beleven!

Op vakantie naar een Bungalowpark in België biedt vele voordelen. Om er toch maar enkele op te sommen:

  • Geen dure vervoerskosten
  • Geen ellendig lange files, péages, dure vliegtickets
  • Geen vreemde munten moeten wisselen bij uw bank
  • Geen reiszorgen, binnen enkele uren sta je er
  • Voor ieder wat wils: animatie, optredens, een indoor zwembad voor de kids, wandelen, zwemmen, lezen, fietsen, trekttocht, …
  • Voordelig voor uw budget
  • Rustige en groene omgeving

Natuurlijk zijn er ook wat minpunten. Het Belgische weer is niet altijd even goed, maar de zomer van 2010 belooft alvast een van de beste sinds jaren te worden. De zwembaden die u in bungalowparken aantreft, zijn ook altijd indoor, waardoor u in weer en wind kunt genieten van een verfrissende plons. Een wandelen met een paraplu heeft ook zijn charmes zeker…

In België zijn er verschillende bungalowparken. De twee voornaamste zijn ongetwijfeld Center Parcs en Sunparks. Het spreekt voor zich dat u het goedkoopst boekt via hun site. Dat bespaart een heleboel papierwerk en andere administratieve rompslomp. Op hun site kunt u mooi en op het gemak rondkijken welk bungalowpark u het meest aanpreekt. Vervolgens kunt u mits enkele klikken op de knop uw reis online boeken. Via ons affiliatenetwerk gingen wij op zoek naar manieren om goedkoop te boeken bij een bungalowpark naar keuze, zowel bij Center Parcs als Sunparks. Hieronder vindt u de aanbiedingen die wij vonden. Verder rest ons u enkel nog veel reisplezier te wensen! Enjoy!

Aanbiedingen Bungalowpark in België:

Sunparks:
Alle promoties Sunparks

CenterParcs:
_____________________
Gesponsorde koppelingen

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top