Home / Bespaartips / Huis en Tuin / buikspier trainen

buikspier trainen

Je buikspier trainen, het is vaak een lastige klus. Maar gelukkig bestaan er ook vele hulpmiddelen. Zelf heb ik de motivatie niet om elke dag setups te doen. Nee, er bestaan tegenwoordig zoveel handige toestellen waarmee je je buikspier kan trainen om zo een strakkere buik te verkrijgen. Die toestellen bestaan er in tal van verschillende soorten: voor sommige moet je actief bewegen, bij anderen volstaat het dan weer om een soort toestelletje rond je buik te spannen en vervolgens kan je gewoon verder tv kijken, strijken, surfen op internet…

Hoedanook, indien je je buispier wenst te trainen, dan heb ik hieronder een hele resem toestellen verzameld. Het volstaat om op het prentje te klikken indien u meer informatie wenst. De aanbieder van deze toestellen is drogisterij.net. Via die site kunt u de toestellen in alle veiligheid bestellen. De leveringen naar België vinden standaard binnen de 24u plaats. Betalen kan veilig via Ogone, overschrijving, kredietkaart, voorafbetaling of Mister Cash.

buikspier trainen De Smart abs versterkt de bovenste en onderste buikspieren in enkele minuten trainen per dag. Het geheim van Smart Abs zit in het unieke glij-systeem dat een constante weerstand geeft en zich direct en precies richt op de buikspieren in een makkelijke beweging. De beweging met de Smart Abs is makkelijk en uitermate effectief.

elektrisch buikspieren toestel Dankzij de AB Tronic X kunt u uw buikspier trainen zonder te zweten. Hoe gaat het in z’n werk? Wel, het geheim van dit toestel is zijn elektronische spierstimulatie, ESS, een wetenschappelijk bewezen techniek die actieve spiercontracties creëert. Zo traint u uw buikspieren, zonder fysieke inspanningen! Zachte impulsen worden naar de spieren overgebracht. Dit toestel bevat een Abtronic-gordel en een doelgerichte minigordel om ieder gewenst gebied van uw buik te kunnen trainen. De Ab Tronic X2 is geschikt voor mensen met een buikomvang van 60 t/m 117 cm.

ab circle pro deluxe hier voordelig bestellenMet de AB Circle Pro Deluxe kunt u probleemloos uw bovenlijf aftrainen. Dankzij z’n ronde beweging kunt u uw gehele middel, boven, midden en lage buikspieren en zelfs uw schuine buikspieren trainen! Indien u de pin verwijdert, verandert de AB Circle Pro in een vetverbrandend bun and thigh trainingsapparaat waarmee u ook uw billen, heupen en dijen kunt verstevigen.

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top