Home / Bespaartips / Uitstapjes en reizen / bongo bon verkooppunten

bongo bon verkooppunten

Ok, u hebt beslist om iemand gelukkig te maken met een Bongo bon (ook bekend als Bongo box). Heel goed, zou ik zeggen! Wie krijgt er nu niet graag zo’n box vol leuke aanbiedingen? En het allerleukste is ongetwijfeld het feit dat je zelf kan kiezen welke aanbieding je het meest bevalt! Bongo heeft werkelijk voor ieder wat wils:

  • Sauna
  • Ontbijt met bubbels
  • Wereldkeuken
  • Fotoshoot
  • Kids
  • Wellness
  • Avontuur

Verkooppunten

Maar waar kunt u nu een Bongo Bon kopen? Bij welke verkooppunten kunt u terecht? Uit ervaring weet ik dat je de Bongo bon steeds kunt kopen in een Standaard boekhandel en AS Adventure in uw buurt. Maar tegenwoordig bezitten ze al over een veel groter netwerk aan verkooppunten: Iedere winkelstraat heeft wel zijn Bongo Shop. Om de volledige verkooppunten te raadplegen kunt u terecht op hun site: Bongo.be. Vervolgens klik je er bovenaan in het groen (4de knop) op “verkooppunten”.

Maar, het kan ook simpeler! Mits enkele klikken op de muis kunt u ook online bestellen! U hoeft dan niet op zoek te gaan naar het dichtstbijzijnde verkooppunt, de Bongo Bon wordt per post naar u toe gebracht. De levering gebeurt binnen de 24u, verzending is helemaal gratis en bovendien krijgt u er ook een gratis cadeauverpakking bovenop! Niets dan voordelen bij uw aankoop van uw Bongo box via het internet. Om het u gemakkelijk te maken hebben we alvast te populairste boxen op deze website geplaatst. Als u klikt op de “meer info” of “nu kopen” knop, wordt u doorverbonden met de officiële Bongo.be site.


Wat vindt u van een bongo box als cadeau? Zou u dit graag krijgen? Geef uw mening aan de hand van een reactie hieronder.

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top