Home / Bespaartips / Bellewaerde tickets kopen online = tot 6 EUR goedkoper!

Bellewaerde tickets kopen online = tot 6 EUR goedkoper!

Update: deze post is gedateerd. Bekijk hier alle actuele prijzen en toegangstickets.

Ik heb echt bijzonder goede herinneringen aan Bellewaerde. Ik weet nog hoe ongelofelijk fijn ik het vond om als kind naar Bellewaerde Park te mogen gaan. Niets was leuker! In de auto, picknick mee (we waren te gierig om eten te kopen aan de dure kraampjes) en hop, richting Ieper in hartje West-Vlaanderen. En toen begon de magie! Eerst poseren met de leeuw en dan snel het park in. De ronde bootjes (Bengal River), dan richting Los Piratas en de achtbaan, vervolgens naar de splash. In de namiddag gierden de kriebels in de buik na het Piratenschip, de Screaming Eagle en een duik van de Niagara waterval. Genieten!

We kochten onze tickets aan de kassa. Aanschuiven in de zon, maar dat beetje geduld hadden we best. Echter, tijden veranderen. Tegenwoordig kan je bijna alles online, dus ook online je tickets aankopen. En wat nog leuker is: het is goedkoper dan aan de kassa!

Even een snel overzichtje: hieronder zie je hoeveel je per ticket bespaart, als je ze online aankoopt. Het loont de moeite!

Prijs aan de kassa Prijs online
Kinderen tussen 1m en 1m40 € 26 € 24,5 Meer info / Kopen
Volwassenen (> 1m40) € 30 € 24,5 Meer info / Kopen
Senioren (55+) € 26 € 24,5 Meer info / Kopen
Mindervaliden € 26 € 24,5 Meer info / Kopen

 

Je tickets kan je snel en veilig bestellen via de officiële website. je kiest het aantal personen, betaalt online via Visa/Mastercard of iDeals, je print je tickets uit en je kan meteen vertrekken. Ter plekke moet je helemaal niet meer aanschuiven aan de kassa, gewoon met je blad richting scanner en je bent klaar voor een dag vol plezier. Klik hier voor meer info en bestel nog vandaag online.

Veel succes en hopelijk hebben jullie iets aan deze besparingstip. O ja, check ook Korting.Voordeligst.be/Shop/Bellewaerde voor alle geldige acties en promoties om EXTRA korting te krijgen. Succes!

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.
Scroll To Top