Home / Bespaartips / 24/24 de beste zorgen dankzij 24pharma

24/24 de beste zorgen dankzij 24pharma

24pharmalogoKen jij 24 Pharma al? 24 Pharma is een online apotheek waar je 24/24 terecht kunt voor het online aankopen van gezondheidsproducten en geneesmiddelen. Bij 24 Pharma vind je werkelijk alles om jezelf en je lichaam optimaal gezond te houden. In de webshop van 24 Pharma kun je kiezen uit ruim 15.000 verschillende producten binnen de volgende categorieën: schoonheid & verzorging, dieet & afslanken, geneesmiddelen, baby & mama, discreet, vitaminen & nutritherapie, natuurlijk gezond, EHBO & thuiszorg, dieren en ten slotte heb je ook nog de categorie overige, waar je zaken zoals oordopjes of contactlenzen kan bestellen. Je merkt het, het aanbod van 24 Pharma is werkelijk enorm. Je vindt er geneesmiddelen om ongeveer alle aandoeningen aan te pakken en te bestrijden, zodat je in een mum van tijd weer de oudste bent.

Waarom zou je nu kiezen voor 24 Pharma?

Buiten het gigantische aanbod van gezondheidsproducten en geneesmiddelen biedt 24 Pharma ook enkele andere interessante voordelen aan. Uiteraard is er eerst het feit dat je er 24 uur lang, 7 dagen op 7 terechtkunt om de nodige gezondheidsproducten of geneesmiddelen aan te schaffen. Daarnaast is er ook nog de snelle verzending van 24 Pharma. Wie van maandag tot donderdag voor 16u bestelt krijgt zijn of haar bestelling de volgende dag al thuis afgeleverd. Bestel je op vrijdag voor 16u? Geen enkel probleem, dan krijg je jouw bestelling op zaterdag thuis afgeleverd, zonder dat 24 Pharma hiervoor extra verzendingskosten aanrekent! Maar er is nog meer. Je bestelling wordt niet enkel super snel verzonden, maar ze wordt ook volledig gratis verzonden indien je voor meer dan €49 bestelt! Bestel je voor minder dan €49? Niet erg, dan rekent 24 Pharma slechts €2,90 verzendingskosten aan om jouw bestelling thuis bij jou af te leveren. Goedkoop toch?

Heb jij al je online spaarkaart van 24 Pharma?

Wie vaak online shopt bij 24 Pharma wordt hiervoor beloond. Je kunt er namelijk een online spaarkaart aanvragen. Per aankoopschijf van €1 ontvang je maar liefst 5 punten, die je kunt opsparen gedurende 6 maanden. Vanaf 1.000 punten kun je jouw online spaarkaart inruilen voor een leuke korting op je volgende bestelling. Voor 100 punten krijg je €1 korting. Door je in te schrijven op de webshop, door reviews te schrijven en door andere mensen aan te brengen kun je extra punten verzamelen.

Andere nuttige koppelingen:

https://www.facebook.com/24pharma

http://www.apotheek.be/apotheker/apotheek-van-wacht

http://www.geowacht.be/index.html

Over Selphie

Moeder van 2. Fervent fan van bloggen en reizen. Altijd op zoek naar kortingen en methodes om m'n favoriete producten goedkoper aan te kopen dankzij het internet.

Een reactie

  1. Leuke site die kende ik nog niet!

Aarzel niet om te reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top